Tak sobie pomyslałem ze warto poruszyć taki temat.
bo wychodzi na to ze nic tylko pijmy w domach i w plenerze i to wszystko...
a co z NAPRAWDE dobrą zabawą??
muza i parkiet??
co wy na to??
w sumie to wole domowke (najlepiej nie u siebie w domu, ale gdzies blisko ofkoz ), a pubu nie lubie bo po pierwsze zwykle jest zadymiony a po drugie drozej wychodzi.
Co do dyskotek to sporadycznie..
_________________ niestety nie istnieje alkohol idealny...
niby sprawa..ale ja wiem po swojej córce ktora jest strasznie cieta na dym nikotynowy że jak w knajpce jest klimat i to wytworzony zarowno przez ludzi jak i przez jakąś kapelke..że nie mysli sie o tym i nie czuje..nic wtedy nie przeszkadza..:) dobrze miec niedaleko siebie takie miejsce..codziennie kiedy tylko czas pozwala mozna tam zajzec i jest naprawde super..a i ceny nie zbijaja tak bardzo z nog..a jak siem ktos naumi to moze sobie nawet zapodawac piwko przyniesione ze sklepiku
to towarzystwo mnie nie krępuje, ale nie w kazdym towarzystwie to wypada. Jak pije ze starymi qmplami to nie ma problemu, ale jak pije z kims niedawno poznanym to nie chce, zeby se pomysleli, ze jakims przekretem jestem
_________________ niestety nie istnieje alkohol idealny...
nie powiem zeby takie poczynania byly moim udzialem...ale to co inni robią jest mi naprawde obojetne...i wolalabym aby to dzialalo w obie strony..:) być soba..to lubie najbardziej..
taa...predzej ty mnie zobaczysz na ławce, krześle czy stoliku niz na scenie..z nas dwoje wystarczy jak jedno "napada" na członków zespołu..:D raz byłam to ciem nie było..wystarczy..:P
Hmm ja tam lubie bawić w Klubach siądziemy przy stoliczku ja oczywiście wnosze trunki w torebce wraz z innymi panienkami... gdyż chłopaków przeszukują... hyh... i pijemy... ciepło w dupe.... fajna muza... kolesi pełnooo i tak sie bawi xD ale śmianie nieziemskie jest... czesciej w klubach przebywam zimą... gdyż latem jakiś grill / ognisko... i różne inne imprezy w plenerze... fakt w knajpach nadymione z deczka jest... ale mnie tam nie przeszkadza... xD
Ja w klubach bywam czesto pierw wbijamy domnie na chate pijemy wodeczke i potem idzimy na dyskoteke albo do klubu jakiegos
O właśnie o tym chciałam napisać. Wypić sobie najpierw w domu, po niższej cenie , a potem można z czystym sercem iść na imprezę, wytańczyć procenty i kalorie na parkiecie
Pub? czasem, jak jakaś szczególna okazja
A żeby wbić na parkiet? No, tylko wtedy jak jakiś fajny koncert Bo przy techno, itp. nie wiem jak mam się zachować :/ Poza tym za dużo natabsowanych fredów chodzi na takie balety
Zdecydowanie domówki/grill "nadziałeczny"/ imprezy okolicznościowe! O.
Heh w pubie jest super atmosfera , ale jestem w małym miasteczku więc dużego wyboru nie mam. Niestety nie można tam chodzić czesciej niż co pół roku. Raz w Pubie przetraciłem na alkohol 75 zł ( wtedy się naprawde dojebałem ).
A co do tańców to jak najbardziej Jak się podleje wódeczką to na parkiecie wymiatam
_________________ "Złe przyzwyczajenia są jedynymi przyzwyczajeniami, których ludzie nie potrafią się wyrzec bezboleśnie." John Galsworthy
Ale co do barow/pubow to czasem sie bywa ale zazwyczaj to bylo tak jak dziewczyne chcialem gdzies zabrac np. na wroclaw na rynek (gdzie piwo mozna spotkac po 7-8 zl ;/) Wiec tak raczej rekreacyjnie i na browarka gora dwa
Natomiast u mnie w Walbrzychu gdzie juz sa tansze bary to tez tak roznie bywalo ;/ Ale mamy swoj ulubiony poniewaz kolezanki matka jest wlascicielka to zawsze pozwala cos wniesc zawsze sprzeda taniej
Ale ogolnie lubie takie imprezy ale musi byc fajny pub, fajna ekipa, fajna muza
A co do minusow to tak jak inni pisali ;/ drogo, czesto slaba muza, pelno jakis koksow ze jak zrobisz cos nie tak to zaraz $%$^&@!# no i nadymione ale to przeszkadza mi tylko jak mam zly dzien
_________________ Jeste postawnym menszczyznom w wieku prodókcyjnym, o wysokim ilorazie ingeli...intelime... znaczy sie mondry jeste!!
kurcze to pewnie ćwiartka i ze 3 piwa . Dlatego nie przepadam ze knajpami zeby sobie wypic to trzeba wydać qpa kasy a jak jakims cude uda Ci sie wyrawac faze to wywala cie z lokalu bo zaczynasz cos odpier*lać