U mnie tego Zubra jest w cholerę w Leclerc stoi paletami. Jak zapodasz hasło to może i ja się skuszę? Wydaje mi się, że już kiedyś piłem to piwo, ale nie z plastiku.
Kupiłem dzisiaj warkę 1,5 l.
Droga
pod koniec butli nie idzie tego już pić bo z gazu zostająwspomnienia
Plastik czuć to nie to piwo co z chociażby puszki/ a jeszcze lepiej butelki chociaż po warce mnie strasznie zgaga męczy
Jak dla mnie jakby to było z 2 zł taniej to może i dało by radę, a tak PRECZ !!!
_________________ Życie jest jak płomień palącej się świecy. Zostanie zdmuchnięty, lub dotrwa do końca, lecz zgaśnie na pewno
Zgadzam sie z przedmowcami, cena jest zbyt wysoka :/ - u mnie Wareczka 8 zl w plastiku a normalna 0,5 l 2,50 <lol> co za interes - doslownie nic tylko kupowac piwo w niedobrym plastiku, ktore pod koniec smakuje gorzej niz wyroby typu Old Keg czy Van Gerst
_________________ Hugo Brygada 01
Nala Warriors 04
hehe no wlasnie, jesli liczą na to, ze klienci liczyc nie umią, to sie przeliczą...:| a przeciez nawet od strony produkcyjnej patrzac ten plastik najtaniej wychodzi, wiec i z ceną by mogli zjechac
_________________ niestety nie istnieje alkohol idealny...
U mnie w E. Leclercu 1,5-litrowa butelka (plastik) Warka kosztuje 5,99 zł, a 0,5-litrowa butelka-1,99 zł . Ale widzę, że ludzie biorą często Warkę w plastiku, nawet mój kumpel z LO, fanatyk Warki, kupuje czasem ją w plastiku. Ja jednak wolę piwo w szklanej butelce, jeszcze dostanę kasę, jak oddam butelki, za policzoną wcześniej kaucję : D.
_________________ I pijesz ten alkohol palący jak życie
Życie które pijesz jak wódkę obficie
Dostałem tatrę w butli plastikowej. O wiele mniej ona traci na jakości ( o ile w przypadku tatry można mówić o jakości ) niż warka. Warka w plastiku jest nie do wypicia natomiast tatra w plastiku jest zupełnie znośna. I tatra ma jeszcze jedną zaletę w hiper warka 1,5 litra kosztuje prawie 8 zł, a tatra chodzi po 6,30 zł
_________________ Życie jest jak płomień palącej się świecy. Zostanie zdmuchnięty, lub dotrwa do końca, lecz zgaśnie na pewno
Warka i Tatra w plastikach jest robiona w Serbii na licencji. Dla tego te piwa są gorsze i mało konkurencyjne cenowo. Ja rozumiem piwo z innego kraju, ale jak sprzedają naszą markę Serbom to mówię PRECZ!!
Ostatnio zmieniony przez Czarny Iwan 24-07-10, 22:09, w całości zmieniany 1 raz