strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

akcjachlanie.netTOP 10 pijackie strony

Poprzedni temat :: Następny temat
Koszulka
Autor Wiadomość

Messey 
CREATOR

Wysłany: 03-04-06, 19:42   

A rzynajmniej taki jest zmiar :wink:

KoKs 
Barman

Wysłany: 04-04-06, 20:30   

Dobra Panowie moj numer kom. macie ...czekam na jakies sygnaly co do koszulki :D

EwEl!nA Wu. 
Mod. Imprezy

Wysłany: 05-04-06, 08:31   

... ja też chcę ;]

KoKs 
Barman

Wysłany: 08-04-06, 13:02   

ja nie chce nikogo pospieszac ani byc upierdliwym ale CO Z TYMI KOSZULKAMI !! !! Tak jak Sosnowiec rząda dostepu do morza tak ja nalegam abyscie wreszcie ruszyli tą kwestie ...

Messey 
CREATOR

Wysłany: 08-04-06, 13:34   

No bylismy tam we wtorek bodajze, ale nie zastalismy tego z kim mielismy pogadac... Wzielismy numer i Jacob mial zadzwonic, ale...

KoKs 
Barman

Wysłany: 08-04-06, 14:31   

ale ...nadal czekamy :P ... spoko .. jak cos to czekam na jakis znak czy cos !!

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 08-04-06, 19:30   

ale dzis bylem tam i niestety "prezesa" nie zastalem. Ja wole to osobiscie zalatwic niz dzwonic. w przyszlym tygodniu znowu atakuje :)

Messey 
CREATOR

Wysłany: 08-04-06, 20:47   

Przeciez miales zadzwonic nie po to zeby obgadac sprawe tylko sie z nim umowic konkretnie kiedy bedzie... :smile:

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 24-04-06, 17:35   

Zdenerwowalem sie dzisiaj... normalnie pewien moj znajomy bawil sie zapalkami i mam dziurke na koszulce :evil: grrr... ale ale ... jak będziecie mieć jakies wiadomosci ile by bluza C.A.T.'a kosztowala albo jakies inne gadżety [czapeczka] czy cos to dajcie znać.

Gary 
Siarkofrut

Wysłany: 25-04-06, 11:47   

A moze ktos zapodac ten plik w wordzie ktory bedzie na koszulkach bo u mnie jest zaklad ktory robi takie bajery to moze sobie strzele takiego prototypa ;) .

sardynka 
Nalewka babunii

Wysłany: 25-04-06, 12:42   

Tak wogóle to skąd "CAT"??? Nie podoba mi się ten motyw kocura.

Oczywiście po tej wiadomości jak zwykle oczekuję na fucki od was- typowe. :-/

Tobol 
Nafta

Wysłany: 25-04-06, 12:45   

CAT bo Certyfikowani Alkoholu Testerzy :) pewnie chłopaki sobie ułożyli taką nazwę kiedyś tam i w skrócie ułożyło im się to w CAT (kot) :D ale ja sie nie wypowiadam najlepiej jak odpowiedzą ci na tą odpowiedź sami twórcy specjaliści :P

Messey 
CREATOR

Wysłany: 25-04-06, 14:22   

Myslelismy nad jakas ciekawa nazwa i nagle z nikad wzielo sie Cos podobnego do Certyfikowanych Alkoholu Testerow... Po malej przerobce powsatlo nie cos podobnego tylko dokladnie to a skrot wiadomo - C.A.T.

xseper 
Mod. Monopolowy

Wysłany: 25-04-06, 14:58   

szkodaże znalazłem temat teraz... :) też bym był chętny; ale nie wiem do końca bo szykuje sie nowy wydatek - plecak; z dzisiejszym juz się boje w góry wyruszać, wiec nie wiem. najwyżej sobie wybielaczem namaluje butelke i dodam logo cata, bedzie git. :) jak coś to polecam się, mogę zrobić komukolwiek z czymkolwiek - rysowac umiem. koszt koszulki+wysyłka+równowartośc piwa:)

Tobol 
Nafta

Wysłany: 25-04-06, 15:47   

No ja wlasnie kurcze chyba bede musial se zrobic post w piciu... bo co nazbieram to zaraz przepijami przepalam :/ kurde... jak se pomysle ile kasy poszlo na same fajki to dzisiaj bym sobie kompa mogl sprawic... co 2 dni 5 zeta.... a koszulek ze 50 bym se mogl kupic...

aksyr_ 
Mod. Nie tylko pijemy

Wysłany: 25-04-06, 17:48   

Sadzę, że trzeba zrobić całą kolekcje ubrań, gadżetów, etc. i sprzedawać na Mango jako „zestaw CATowca” (ew. "zestaw kata" - pejcze i te sprawy, oczywiście z logiem CATa :wink: ). Znajdzie się jeszcze jakąś znaną twarz żeby to reklamowała, np. Cygana. I git!

redcarey 
Ruska wódka

Wysłany: 10-07-06, 19:36   

Taka sprawa, jak sprawy się mają z koszulkami? Jak byście mieli czas moglibyście się zakręcić? Zobaczyć może za jakimś innym motywem/kolorem, czymś? Bo pisałbym się na to, ale skoro Messey mówił o możliwości innej/nowej fajnie by było wiedzieć co jest do wyboru (choć jakby była nowa, pewnie wziąłbym dwie, i starą i nową właśnie).
Jak czegoś się dowiecie/zakręcicie przy tym, powiedzcie co i jak.
pzdr

blind 
Wybierz Sobie Rangę

Wysłany: 13-07-06, 19:31   

Jak się ma sprawa z koszulkami? Bo jak np na woodstock by był zjazd sporej ilosci CATów to by było się łatwiej znaleść...

Ignorant 
=^.^=

Wysłany: 13-07-06, 19:44   

no dobra to wezme koszulke. tylko nie wiem ile wytrzyna jej biel :)

Messey 
CREATOR

Wysłany: 13-07-06, 21:11   

Okoszulki uderzac teraz panowie do Jacoba - ja mam teraz praktyki wiec nierealne jest u mnie dowiedziec sie czegokolwiek. Od niedzieli bedzie dostepny Jacob - on ma od cholery wolnego czasu wiec moze sie tam pofatyguje :grin:

MATE 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 17-07-06, 04:56   

U can count me in. :) Też sobie jedną życzę. Tylko ten wolny czas Jacoba wcale mnie nie cieszy. Dostanie kase na koszulki, a pójdzie do Monopoliku i tyle będziemy widzieli i jego, i koszulki. ;)

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 17-07-06, 06:12   

Ja mu tam kasę wysłałem i nie przechlał... tym razem jego silna wola może się złamać i wygra alkoholicka natura :mrgreen: ;)

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 17-07-06, 06:29   

No bez jaj MATE :!: :mrgreen: ja rozumiem jak bym na bluzy 60zl zbieral :twisted:

uroczyscie oswiadczam ze w srodę wyruszam w miasto bo mam duzo spraw do zalatwienia i postaram się zlapac tego goscia od koszulek.

zxc 
Obywatel V RP

Wysłany: 17-07-06, 08:10   

To jak coś to ja też chce koszulkę! :-D Aha i jeszcze pytanie czy da się zrobić taką czarną koszuleczkę?
Ostatnio zmieniony przez zxc 17-07-06, 08:18, w całości zmieniany 1 raz  

Messey 
CREATOR

Wysłany: 17-07-06, 09:16   

Jak zamawialismy poprzednim razem to nie dalo rady, dlatego mielismy biale. I powiem ci ze szczerze watpie aby cos sie w tej kwestii zmienilo, moze co najwyzej doszedl kolor szary, ktory tez by ladnie wygladal :grin:

MATE 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 17-07-06, 09:47   

Mnie biała odpowiada, bo czarnych mam dużo, a do tego na takie upały jasne kolorki są lepsze, bo odbijają promienie słoneczne - przynajmniej tak wyczytałem w jakiejś babskiej gazecie, kiedy siedziałem w poczekalni u dentysty. :)

blind 
Wybierz Sobie Rangę

Wysłany: 17-07-06, 12:13   

No ja bym wolał odwrócone kolorki - biały nadruk na czarnej koszulce ale biała też może być :) A że białe odbija promienie świetlne to czysta fizyka, a nie tylko wymysł babskich gazet :P Chociaż dużej róznicy nie ma - tak z kumplami-metalami stwierdziliśmy, tylko nadruk nie przepuszcza powietrza i wtedy sie robi gorąco

zxc 
Obywatel V RP

Wysłany: 17-07-06, 13:32   

Jak biała to wtedy odwrócić kolory na logo. Tło białe a kot i napisy na czarno! :razz: Nie trzeba będzie wtedy całego brzucha zaklejać.

MATE 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 19-07-06, 04:41   

Jacob napisał/a:
uroczyscie oswiadczam ze w srodę wyruszam w miasto bo mam duzo spraw do zalatwienia i postaram się zlapac tego goscia od koszulek.

Jacob, mam nadzieję, że pamiętasz o tym uroczystym oświadczeniu, bo dziś jakby nie patrzeć, właśnie środa jest. :)
Ostatnio zmieniony przez MATE 19-07-06, 04:42, w całości zmieniany 2 razy  

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 19-07-06, 07:37   

oczywiscie ze pamietam o 12 wyruszam :)

MATE 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 23-07-06, 11:02   

Jacob, mam dziwne przeczucie, że w sprawie koszulek nic nie ruszyło do przodu. Inaczej pewnie byś coś napisał w tym temacie... :neutral: Szkoda.

.:Miracle:. 
Cedzona olejna

Wysłany: 23-07-06, 11:27   

A co z rozmiarami? Nie chcialabym wyskakiwac z przejawami dyskryminacji ale daloby sie zamowic jakies babskie rozmiarowki?
"Moim zdaniem życie sprawia panu tyle problemów, ponieważ wierzy pan, że są dobrzy ludzie i źli ludzie. Myli się pan, oczywiście. Istnieją tylko i wyłącznie źli ludzie, ale niektórzy stoją po przeciwnych stronach."
Ostatnio zmieniony przez .:Miracle:. 23-07-06, 11:27, w całości zmieniany 1 raz  

Tobol 
Nafta

Wysłany: 23-07-06, 12:13   

jezeli ktos bedzie wyruszal po koszulke to ja sie pisze !! mam kase wiec jakby co to pisac mi na pw albo moje gg !! jakby co jedna osoba jest chętna !

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 23-07-06, 13:09   

na koszulke jest chetna nie jedna osoba ;) wiec jakby info miało isc droga PW to tez poprosze

urinbecken 
Siarkofrut

Wysłany: 23-07-06, 16:01   

ja też! ja też! ;)

blind 
Wybierz Sobie Rangę

Wysłany: 23-07-06, 16:06   

chętnych jest sporo :) czekamy co Jacob załatwi

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 23-07-06, 19:02   

Wiec tak powiem wam ze sprawa nie jest prosta, koszulke mozna zamowic bez problemu tylko koszta zrobienia takiej jak byla wczesniej są znacznie wieksze, czemu? poniewaz co ja tam ide to nie ma tego wlasciciela z ktorym zalatwialismy wczesniej - placilismy za 1 kartke A4 a dostawalismy 2, dodatkowe znizki itp. Zapewne dalej by tak bylo tylko nie mam szczescia zeby trafic tego goscia, a on nie ma kom :| albo ta sprzedawczyni tam nie chce mi powiedziec, ale nie poddam się jutro tez tam ide (do 2 sklepow w kotrych ten gosciu szefuje, gdzies musze go zlapac) i jeszcze jedno
nie piszcie juz 'ja chce koszulke' jak wszystko ustale i bedzie wiadomo co i jak, napisze tu koszta itp a wy się do mnie zglosicie na gg albo pw. easy a poki co cierpliwosci, albo lepiej sami poszukajcie czegos gdzie mozna zbudowac jakies akcesoria catowe.

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 25-07-06, 16:58   

dzis sie dowiedzialem praktycznie wszystkiego. jutro klient co robi te koszuli przysle mi na maila cennik, poniewaz jest wiele nowych bajerqw wiec wszystko bedziecie mieli ladnie rozpisane. jak dostane to wrzuce tutaj, juz teraz moge powiedziec ze taka klasyczna koszulka co te 1sze to wydatek ok 35zł

Diud 
Piwo w butelce

Wysłany: 11-08-06, 10:02   

Dobre będzie dobre :twisted: my own CAT T-shirt hehe

[ Dodano: 13-08-06, 18:22 ]
Jak będzie coś nowego wypaśnego to daj znać Jacob

urinbecken 
Siarkofrut

Wysłany: 28-08-06, 06:53   

cisza na morzu...

Messey 
CREATOR

Wysłany: 28-08-06, 15:22   

Jacob niby byl tam kiedys i koles mial mu maila wyslac, ale mu nie wiezylem :razz: to ktoregos dnia poszlismy razem i rozmawialismy z tym kolesiem - powiedzialem ze w poniedzialek wysle nam caly cennik... No i do dzisiaj cisz, a to bylo juz ze 2-3 tygodnie temu...

urinbecken 
Siarkofrut

Wysłany: 28-08-06, 18:29   

coś czuję, że jeśli chcę mieć taką koszulkę, to pozostaje mi tylko D.I.Y. (ale wtedy raczej wyjdzie imitacja niż dokładna kopia tego wzoru :roll: )

Messey 
CREATOR

Wysłany: 28-08-06, 20:43   

Wstrzymajcie sie jeszcze z tydzien... Moze cos zdzialamy :razz:

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 06-09-06, 12:51   

aby skladac zamowienia zapraszam do tematu: http://www.cat.chlanie.ne...p?p=21855#21855
, w tym temacie mozna pisac swoje propozycje i wzory nowych koszulek.

Hasek 
Kranówa

Wysłany: 17-07-09, 18:23   

Witam, jestem nowy ale ta rozmowa, i jakrze te koszulki mnie zainteresowały. I panowie, mam pytanie czy dalej możecie zkombinować taką ów koszulkę?? Proszęo kontakt 8160835 nr gg z góry dzięki.

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 30-07-09, 15:27   

na razie z koszulkami trzebs sie wstrzymac bo nie mam czasu. No i generalnie wypadało by wymyślić nową, adres się zmienić to coś pomysle, czekam na podpowiedzi i pomysły, jak moze nasz nowy uniform wyglądac :) Jak będzie wiecej pomysłów to oddziele temat i tam pomyślimy :)

blind 
Wybierz Sobie Rangę

Wysłany: 06-08-09, 19:11   

Moja koszulka padła ofiarą pogo na woodstocku :/ Rano zobaczyłem że jest potargana, szczegółów nie pamiętam... Szkoda

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 14-12-09, 16:01   

Tak odswieze troszke temat. Po dzien dzisiejszy dumnie chodze w koszulce CAT'a i musze stwierdzic, ze jest ona z rewelacyjnego materiału a sam nadruk tez pierwsza klasa, zero uszczerbku na zdrowiu bym powiedział. Na wiosne mogla by byc re-edycja koszulek, osoby, ktore maja jakies tam pojecie by zrobic jakies loga czy cos niech w chwili wolnego czasu zadzialaja bo mysle ze warto miec jeszcze jakas pamiatke zwiazana z dzialalnoscia tego forum :mrgreen:

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 15-12-09, 10:02   

mam nowego znajomego co zajmuje się robieniem koszulek zawodowo, wiec na początku przyszłego roku pomyslimy, teraz robi mi koszulki do masagratorów wiec zobaczymy czy zna sie na rzeczy :D

co do loga to jak najbardziej czekam na pomysly. Mogą być nawet odręczne szkice, potem się po poprawi cyfrowo :)

Hasek 
Kranówa

Wysłany: 27-12-09, 13:31   

Ja się nadal piszę :) Więc, jak coś to poproszę o info na PW. :)

Odpowiedz do tematu