Wódka pyraczana o wdzięcznej nazwie "1906", standard 40%, etykietka troche brązowata o ile dobrze pamiętam ^^, foty niestety brak, a i tak nic straconego.. wódeczkę tą nabyłem(liśmy?) w starym browarze, kiedy to "uczynny" sprzedawca zamiast starogardzkiej zaproponował własnie 1906, stwierdził, że cena praktycznie ta sama, a starogardzka nie jest do zniesienia (na co został centralnie wyśmiany), no nic postanowilismy przetestowac 1906.
Co tu dużo mówić, jesli uwazacie ze starogardzka jest nie do zniesienia, to pijąc ten trunek szybko zdanie zmienicie Aczkolwiek gorsze grogi istnieją, trzeba dobrze się rozejrzeć - 2
Dodałem foto // Czarny Iwan
Ostatnio zmieniony przez Czarny Iwan 20-12-09, 15:02, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio chcielismy ja nawet z Jacobem przetestowac, ale jakos tak zlapalismy wodke z robaczkami Co nie zmienia faktu, ze trzeba ja sprawdzic, skoro mowisz ze taka nie dobra
Pamietna wodka jak jeszce robilem to zawsze chlopakom po nia jezdzilem i zeby ich wkurzyc na zagryche sledzie w smietanie kupowalem i zawsze sie wkurzali
pili ja ciepla a pozniej zapijali nawet smietana ze sledzi (zle wspomnienia) wodka nie najgorsza na 3 zasluguje
jeśli chodzi o 1906 to pamiętam ją z wycieczki do lublina. Chłopaki z klasy przynieśli z nocnego tą nieznaną mi markę i musze powiedzieć, że imprezka była pierwsza klasc. Co do smaku i zapachu obleci, ale finlandia to to nie jest.
Wódka, dla mnie kultowa. Razem z 'Zarządem' pijaliśmy 1906 i Z Czerwoną Kartką na posiedzeniach. Potem już tylko pub i zabawa była przednia. Nie mogę powiedzieć, że jakaś superświetna ta wódka, jest, ale z sentymentu (bo mógłbym jeszcze sobie flaszke obkręcićna jakimś melanżu) muszę dać 5 ^^
Daje 3 ;P piłem ją 2 razy, za pierwszym razem zajebiscie weszła, ale za drugim już po kkilku innych ciekawych trunkach zgon ale wsumie może być, nic speszal, ale też nie odpcha aż tak strasznie
Najlepsza tania wódka co Wy w ogóle gadacie, a ta recenzja "gorsza od starogardzkiej" Wy piliście kiedyś 1906 ? Chyba nie to najlepsza tania wódka ! Przechodzi przez gardło jak woda, troszkę gorzej jest z dłuższym przetrzymywaniem w ustach ! Tą wódkę można pić z gwinta ! Serdecznie polecam
Smak: 5
Cena: 6
Ocena: 6-
Ostatnio zmieniony przez kundzio 13-09-07, 14:29, w całości zmieniany 2 razy
16 złotych za taką dobrą wódeczkę . Kumpel stwierdził, że to paliwo rakietowe a nie wódka. Fakt, zapach ma z deka odrzucający. Jednak trza było ją wypić, więc posiłkowałem się wściekłymi psami he, he. Wtedy wchodziła bez oporów. Chociaż pod koniec flaszki poleciałem 2 czyste i nawet nie była najgorsza. Jednak strasznie mocno pali w gardziel...
Cena to zdecydowanie zaleta. Wódka w smaku no średnio wypada. Ma jednak swój atut, miałem grypę gdy ją piłem i zapijane leków musujących, pieniących się w gębie dawało dużo lepsze smaki niż rozpuszczanie ich w wodzie. Za to ma u mnie 6.
"Piłem ją" zaraz po skończeniu Finlandii Lime Fusion... Chyba najgorsza wódka jakiej spróbowałem, po prostu nie dało się. Odrzuca, niespotykanie straszny smak. Kiedyś próbowałem te samą flaszkę rozwalić od nowa, nie dało się. Co prawda 20zł za 0,7l, ale dla mnie to i tak strata pieniędzy, bo tego nie wypiję. Wylałem ścierwo do kibla, nie polecam.
ocena 1
_________________ Jeśli macie już pić, to pijcie jak Polacy!
Ostatnio zmieniony przez czeki 10-07-09, 00:54, w całości zmieniany 2 razy
Co za okrutne pomyje, tego się nie da pic nawet zimnego, nie polecam. ocena 1
_________________ My pijemy ile sił, żeby Raków mistrzem był.
Wódka jest potrzebna polakom do życia tak jak rybom woda
alkoholizm jest wtedy gdy nie masz za co pić
Kolejna wódka, którą piłem przed W-F, akurat dużo mi tego alkoholu mi nalano do kubeczka. No...bardzo dziwny posmak, wręcz odpychający. Ocena: 2. Bo są gorsze wódki.
_________________ I pijesz ten alkohol palący jak życie
Życie które pijesz jak wódkę obficie
Ładnie sie prezentuje ( czego nie można powiedzieć o starogarckiej itp. A to przeciez ta sama kategoria cenowa ) Nie powstydził bym się jej postawic na stole W smaku wcale nie odrzuca... Raz weszła nawet z gwinta bez zapity i też bez wiekszych problemów. Za tę cene rewelacja 5 punktow
_________________ Żyję żeby pić, piję aby paść, padam aby wstać, wstaję aby pić ...