do tańca i do różańca przy disco polo nie trzeba pić nic bo i tak wszyscy wiedzą, że się wygłupiasz, więc nawet jeśli nie umiesz tańczyć nikt tego nie widzi
_________________ Watashi wa polandojin desu. Mainici watashi wa osake o nondeimasu.
Hmmm seta i śledź żeby nie czuć się jak idiota pod natłokiem spojrzeń pozostałych no chyba że ekipa jest wporządku i też się bawią. Disco polo wbrew pozorom naprawdę rozkręca imprezę bo większość ludzi myśli że się tylko wygłupia a w rzeczywistości bawią się w najlepsze
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta...
ostatnio byłem na imprezie na której robiłem za kierowcę.
No i stwierdzam że na trzeźwo nie dam rady zatańczyć DP, chociaż generalnie nie potrafie tańczyć w o g ó l e. I za tym idzie kolejna wartościowa prawda... po pijaku mogę tańczyć wszystko
Co Wy wszyscy wogóle pie... To jedyna słuszna rdzenna polska muzyka
Świetnie sie śpiewa i tańczy... A dobra wiejska remiza party( znana równiez potocznie jako wichura lub sztachetówa ) to wymiata te wszystkie miejskie kluby razem wziete Do tego dodatkowe atrakcje w postaći grupowych walk ludzi z okolicznych wiosek. I duze prawdopodobieństwa zebrania wpie... jesli nie jesteś u siebię
_________________ Żyję żeby pić, piję aby paść, padam aby wstać, wstaję aby pić ...
teraz na topie jest nijaki Tomasz Niecik - chłop wydawałoby sie podchodzi z lekkim dystansem do swojej twórczosci - jednak nie jest to prawda i traktuje ja jak najbardziej serio :D
Własćiwie disco polo to jest moja muzyka I nie mysle że jest inteligentna bo nie jest... Ale zabawa przy niej jest przednia do samochodu pasuje idealnie A jak ktoś lubi wiekszy lansik to może dodać opcje: "zimny łokieć" zwłaszcza jak ma golfa 3 A tu Tomasz przeszedł samego siebie...