Z tak tanim i jednocześnie zajebistym piwem się jeszcze nie spotkałem. Testa miałem już dawno temu, ale... sami wiecie jak to jest. O ile złoty denar był zaj .. sty o tyle mocny jest ideałem. Jak zwykły mógł się wydawać leciutko rozwodniony ( choć był jak na swoją cenę rewelacyjny ! ) to mocne jest reeeeeeeewelacja. Bardzo dobry gaz, lekka goryczka, wyraźny smak .... Może to zboczenie, ale za cenę 1,90 zł dam temu piwku 5 ( 6 nie dam, bo jednak ideał jest niedościgniony ). Jak dla mnie odkrycie ostatnich 3 lat. Dlaczego jeszcze nikt nie odkrył tego piwka
6,1%
Namysłów
Smakuje jak tatra czarna, ale ta z najlepszych czasów bo teraz niesamowicie wali spirolem.
5 bez wahania
_________________ Życie jest jak płomień palącej się świecy. Zostanie zdmuchnięty, lub dotrwa do końca, lecz zgaśnie na pewno
Piłem je jako n-te z kolei, jako "doprawiacz". Całkiem nieźle wchodziło, powiedziałbym bezproblemowo. Bez goryczek, kwasów, słodów itp. Jednak test nie może być miarodajny więc dam 4.
Bardzo fajne piwko za 2.50,-. Schłodzone smakuje idealnie. Zero jakichkolwiek niechcianych dodatków smakowych, dobry gaz, średnia piana. Smak balansuje dobrze z goryczką i można sie tu doszukiwać posmaków. Piwo księguje do kategorii regular. 5
Mi udało się nabyć wersje butelkowa za 2 zł. W smaku bardzo przyjemne, czuć goryczkę. Jest o niebo lepsze od wersji puszkowej. Ocena 4
_________________ My pijemy ile sił, żeby Raków mistrzem był.
Wódka jest potrzebna polakom do życia tak jak rybom woda
alkoholizm jest wtedy gdy nie masz za co pić
W E. Leclerc jest po 2,29 zł bodajże, ale dość często robią przeceny i piwo można kupić za 1,79 zł , bardzo dobre piwo, zwłaszcza w tej kategorii cenowej, i zgadzam się ze zdaniem reddoxa, na plus jest także przyjemna w smaku goryczka, bez zbędnego gadania-stawiam 5.
_________________ I pijesz ten alkohol palący jak życie
Życie które pijesz jak wódkę obficie