strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

akcjachlanie.netTOP 10 pijackie strony

Poprzedni temat :: Następny temat
Złoty Denar Mocny

Ocena
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
33%
 33%  [ 2 ]
5
66%
 66%  [ 4 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość

reddox 
Główny Moderator

Wysłany: 11-11-08, 22:54   Złoty Denar Mocny

Z tak tanim i jednocześnie zajebistym piwem się jeszcze nie spotkałem. Testa miałem już dawno temu, ale... sami wiecie jak to jest. O ile złoty denar był zaj .. sty o tyle mocny jest ideałem. Jak zwykły mógł się wydawać leciutko rozwodniony ( choć był jak na swoją cenę rewelacyjny ! ) to mocne jest reeeeeeeewelacja. Bardzo dobry gaz, lekka goryczka, wyraźny smak .... Może to zboczenie, ale za cenę 1,90 zł dam temu piwku 5 ( 6 nie dam, bo jednak ideał jest niedościgniony ). Jak dla mnie odkrycie ostatnich 3 lat. Dlaczego jeszcze nikt nie odkrył tego piwka :?:

6,1%
Namysłów
Smakuje jak tatra czarna, ale ta z najlepszych czasów bo teraz niesamowicie wali spirolem.
5 bez wahania

Tacchinardi 
Feudalny pijak

Wysłany: 24-11-08, 08:11   

Piłem je jako n-te z kolei, jako "doprawiacz". Całkiem nieźle wchodziło, powiedziałbym bezproblemowo. Bez goryczek, kwasów, słodów itp. Jednak test nie może być miarodajny więc dam 4.

Czarny Iwan 
Piwny Szeryf

Wysłany: 08-02-10, 21:03   

Bardzo fajne piwko za 2.50,-. Schłodzone smakuje idealnie. Zero jakichkolwiek niechcianych dodatków smakowych, dobry gaz, średnia piana. Smak balansuje dobrze z goryczką i można sie tu doszukiwać posmaków. Piwo księguje do kategorii regular. 5

celtyk87 
Rozwodnione wytrawne

Wysłany: 15-06-10, 17:08   

Mi udało się nabyć wersje butelkowa za 2 zł. W smaku bardzo przyjemne, czuć goryczkę. Jest o niebo lepsze od wersji puszkowej. Ocena 4

Tony 
Piwo w butelce

Wysłany: 16-06-10, 10:36   

W E. Leclerc jest po 2,29 zł bodajże, ale dość często robią przeceny i piwo można kupić za 1,79 zł :D , bardzo dobre piwo, zwłaszcza w tej kategorii cenowej, i zgadzam się ze zdaniem reddoxa, na plus jest także przyjemna w smaku goryczka, bez zbędnego gadania-stawiam 5.

"Strefa" G. Apollinaire'a.

You fuck with me, you fuckin' with the best!

painlust 
Whisk(e)y Expert

Wysłany: 25-08-10, 19:07   

Bardzo dobre piwo poniżej 3PLN za puszkę. Może nie wybitne i mocne na wyrost (6,1%) ale warte spożycia. Dam 5 pkt.
Ostatnio zmieniony przez painlust 25-08-10, 19:08, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu