strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

akcjachlanie.netTOP 10 pijackie strony

Poprzedni temat :: Następny temat
Beczka Wiśniowa 1 Litr Mocna

Ocena:
1
6%
 6%  [ 1 ]
2
6%
 6%  [ 1 ]
3
12%
 12%  [ 2 ]
4
37%
 37%  [ 6 ]
5
31%
 31%  [ 5 ]
6
6%
 6%  [ 1 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 16

Autor Wiadomość

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 29-08-05, 18:42   Beczka Wiśniowa 1 Litr Mocna

sorki za taka fote ale po ciemaq telefonem robiłem - a wczesniej piłem to wino :)

Wiec tak powiem ze to najlepsze ze wiśniowych winek jakie ostatnio piłem. Moze plastkiowa butelka troche odstrasza ale jest bardzo praktyczna, Kazdy moze sobie złapac taką buteleczke 3mac jak piwko (wrazie, niedajboze nalotu policji - o ile pijesz w terenie - mozna sprzet zakrecic i rzucic za siebie bez strachu ze cos pęknie i wszystko się uleje). Smak: no cóż typowa wiśnia nie ma tu zadnej rewolucji.

Oceaniam na 4

Ignorant 
=^.^=

Wysłany: 29-08-05, 19:01   

normalnie siem zapije testujac te wynalazki :D
jakas imprezka bedzie nad zalewem sulejowskim to polaze po sklepach moze cosik ciekawego wylaze :D

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 29-08-05, 19:04   

wlasnie o to chodzi zeby takie wynalazeczki tu dawać to nasi bracia (i siostry :D ) z całego kraju, bedą mieli na co polować :)

fanamana 
Piwo z nalewaka

Wysłany: 30-08-05, 14:00   

dobre to wino jest
dobre = 4

Ignorant 
=^.^=

Wysłany: 30-08-05, 14:34   

wszelakie wisienki z zalozenia sa dobre, a do tego toto bardzo poreczne i do kieszonki w ramonie sie schowa brzed tymi co lapia
mowa o tych dziwnych straznikach a ni policji :D

kochanka_diabla 
Woda mineralna

Wysłany: 20-10-05, 09:49   

Beczułka ... osz mniam :)

moje pierwsze winko jakie piłam w " dzieciństwie "

:oops:

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 21-03-06, 19:34   

pilem toto w multi na ocean`s(?) 12(?)
wiem, ze w polowie filmu sikalem do butelki praykajac na cala sale. wiecej grzechow nie pamietam. wchodzilo dobrze, sponiewieralo niezle. tanie bylo. i niewymiotne.

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 22-03-06, 06:17   

Kegi (u nas to pisało zamiast Beczka to Keg) były swego czasu alternatywa do Dzbanów. Wisniowego piłem raz i nie zrobiła ta nala na mnie dużego wrazenia (pewnie dlatego, że nie lubie wisni). Na chwile obecną nie spotka się u mnie takowego trunku, gdyz mówiać jednym słowem sie "zjebał" i zniknał z półek. Moja ocena to 3+ a plus jest za opakowanie, była to kolejna oszczedność , gdyż sie nie wydawało 20gr na kubki :)

Messey 
CREATOR

Wysłany: 22-03-06, 14:23   

Tak wlasnie zauwazylem ze jeszcze nie ocenilem tegu truneczku... Ale co tu duzo mowic - wszystko co najwazniejsze zostalo powiedziane a ja jedynie przytakne - dobra wisienka w pratycznym, aczkolwiek odstraszajacym opakowaniu za przystepna cene. Moce 4

xseper 
Mod. Monopolowy

Wysłany: 13-06-06, 07:13   

mimo że wino produkowane jest pod łodzią pierwszy i jedyny raz piłem je w górach...:) winko smaczne, mocne, dające w czerep. Skłonny jestem dac nawet 5

Sutek 
Sfermentowany kompot

Wysłany: 13-06-06, 10:15   

śmieszna plastikowa butelka :razz: ale wino jest dobre i tanie z tego co pamiętam jak kiedyś piłem to cena była ok 4 zł :smile: dam z czystym sumieniem 4

Zielo 
Piwo w butelce

Wysłany: 13-06-06, 19:29   

Dzisiaj zobaczyłem, że to winko jest u nas w sklepie :P No to kupiłem, a co :P Przychodze do domu(myślę: A może by tak zabawić się w Testera?) Szkoda, że Jacob mnie ubiegł :( . Nalewka niezła, rzeczywiście nieco dziwnie się pije z tej butelki plastikowej, ale jest ok. Na pewno jeszcze kiedyś do niej wrócę. Zgadzam się z resztą, mocna i pewna 4
Ostatnio zmieniony przez Zielo 13-06-06, 19:30, w całości zmieniany 1 raz  

ginger78 
Cola

Wysłany: 25-12-06, 11:05   

Eee ja się nie zgadzam. Piłem te wino w Zakopanem. Jak dla mnie jest to najgorsze wino jakie kiedykolwiek piłem a to ze względu na ilość konserwantów, barwników i przeciwutleniaczy jakie zostały użyte do produkcji wina. Zdecydowanie pogarsza to smak i sprawia, że wino smakuje tak jakoś syntetycznie. A i jeszcze ten napis "zawiera siarczany"... ehh

Gagix 
Denaturat

Wysłany: 26-12-06, 05:17   

Mi ono wogóle nie podchodzi....łeee....po jednej szklaneczce odechciało mi się wszystkiego, a co do butelki to już wogóle MOC...NIE CIERPIE WINA I NALEWEK Z PLASTIKÓW!!!! Mam lekką zawiesinę z Antałem, bo kiedyś mi zbrzydł ( a piłąm go zawsze z plastikowych butelek)... oj ale się poplątałąm już w tym wszytskim :roll:
Ostatnio zmieniony przez Gagix 26-12-06, 05:17, w całości zmieniany 1 raz  

onanana 
Woda mineralna

Wysłany: 03-07-08, 19:43   

Moim skromnym zdaniem beczka mocna jest tylko z nazwy, wcale nie ma smaku typowej wiśni, tylko skisłego soku rozmieszanego z wodą. Pisząc to zastanawiam się czemu to tak często pije, chyba dlatego, że u mnie taki mały wybór winek się zrobił ostatnio

Slayer 
Piwo z nalewaka

Wysłany: 06-08-08, 13:44   

dobra winko... moja dziewczyna miała po nim nmie przyjemności ale mi smakowało
chociaż bałem sie że będzie to cos w stylu antała... no ale na szczęście było o całą ocenę lepsze a więc

4-

wisienka 
Cola

Wysłany: 25-08-08, 14:50   

zalezy co kto lubi.. ja osobiście nie cierpię smaku wiśni.. zwłaszcza takiej chemicznej siary.. butelka brzydka żulerska.... daje 2

rams_sta 
Kranówa

Wysłany: 20-01-09, 17:24   

ja daje 5, żeby zabić smak siary pije zawsze w proporcjach 90%wino i 10% pepsi zajebisty smak jest wtedy

Rhaandil 
Soczek

Wysłany: 22-01-09, 15:44   

Może to kwestia gustu ale średnio mi smakuje.
No cóż ale na szczęście nie jestem skazany tylko na to wino , bo ten przemysł wysoko rozwinięty jest :D

O`mus 
Soczek

Wysłany: 23-01-09, 16:00   

Smak młodości :mrgreen:

Z wodą gazowaną wchodzi jak soczek, łatwo poniewiera. Same atuty, w odniesieniu do ceny nie zasługuje na mniej niż 5.

KrólPuszczy 
Sfermentowany kompot

Wysłany: 29-01-10, 16:38   

A jak dla mnie to winko wykrzywia ryja :razz: Cola raczej obowiazkowa do tego trunku. Taka 3 bo dobrze klepie...

BlaugranaFAN 
Piwo z nalewaka

Wysłany: 14-02-10, 22:05   

Wykrzywia nie wykrzywia, ale spędziło się przy nim kilka miłych wieczorków :) . Cola konieczna, chyba że lubimy życie na krawędzi... w tym wypadku zwrócenia ;) . Stosunek cena/jakość na 3+

Odpowiedz do tematu