strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

akcjachlanie.netTOP 10 pijackie strony

Poprzedni temat :: Następny temat
Clarke´s Westpoint Kentucky Bourbon Whiskey (Pił ktoś?)
Autor Wiadomość

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 01-04-10, 16:32   Clarke´s Westpoint Kentucky Bourbon Whiskey (Pił ktoś?)

Miał ktoś doczynienia z tym trunkiem?

Dostałem go w prezencie i mam zamiar z tą butelką iść na rodzinną imprezę mojej MMŻ, może mi ktoś powiedzieć czy wypada? ;]
Normalnie bym otworzył i sam sprawdził ale nie widziałem drugiej takiej w sklepie.
hmmm painlust? :>

[edit] z tego co wyczytalem w necie to jakis tani niemiecki burbon :) ale o smaku nikt sie nie wypowiada

painlust 
Whisk(e)y Expert

Wysłany: 02-04-10, 10:51   

Bourbon nie może być niemiecki... musi być amerykański. To tak jak spotkać trunek nazywający się "Polska Wódka Wyborowa" made by Indonesia... Co najwyżej może być butelkowany w Niemczech. Bourbony bardzo podobnie do siebie smakują. Jak ktoś się nie zna to nie zauważy. Ja tego nie piłem więc nic na ten temat nie mogę powiedzieć. Te które piłem tylko nieznacznie się od siebie różniły smakiem.

Czarny Iwan 
Piwny Szeryf

Wysłany: 02-04-10, 21:28   

Tak jak Painlust prawi: Nikt z nieobeznanych sie nie skapnie, ze to tani burbon ;D Wazne, zeby butelka byla ladna i napisy o tradycji :D

Jak chcesz go serwowac ?

Ostatnio zmieniony przez Czarny Iwan 02-04-10, 21:29, w całości zmieniany 1 raz  

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 03-04-10, 06:44   

chce go dać w prezencie :)

painlust 
Whisk(e)y Expert

Wysłany: 03-04-10, 07:59   

A... czyli prezent przechodni... a to nie masz się co martwić... za jakiś czas powinien wrócić do ciebie nienaruszony... :)

Odpowiedz do tematu