Cavalier to alpażur w kartonie. Wzięte pod wpływem impulsu za 7,50zl i wypite na Polach M.
Wino porzeczkowe z półwytrawnym smakiem. Nie odrzuca, lecz trochę trzącha. Zaletą jest opakowanie 1L i 13%.
4
Ostatnio zmieniony przez Sierżant_J_M 06-06-10, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
Dawno temu to wino było jednym z najlepszych na połkach sklepowych i miało dużo większą moc - kartonik tez widze uległ modyfikacji, niestety na niekorzyść. Cavalier z upływem czasu staczał się - cenowo nigdy nie należał do tanich win - jednak pierwsze sztuki jakie spijałem to bylo niebo w gebie. Ogolnie ocenie na 4
_________________ My pijemy ile sił, żeby Raków mistrzem był.
Wódka jest potrzebna polakom do życia tak jak rybom woda
alkoholizm jest wtedy gdy nie masz za co pić
Iwan, napisałeś test/recenzję wina, o którym już dużo wcześniej pisał esos (co zauważył Sierżant), chyba że są to dwa różne wina, to wtedy zwracam honor.
_________________ I pijesz ten alkohol palący jak życie
Życie które pijesz jak wódkę obficie
Na winie jest napisane CAVALIER, a w tamtym temacie jest KAWALIER. Nie dodano żadnego zdjęcia itp, więc założyłem iż to inny trunek. Poza tym nie określono tam smaku samego wina, a widziałem tez wiśniowe i jabłko - mięta.
Ostatnio zmieniony przez Czarny Iwan 10-06-10, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
Na winie jest napisane CAVALIER, a w tamtym temacie jest KAWALIER. Nie dodano żadnego zdjęcia itp, więc założyłem iż to inny trunek. Poza tym nie określono tam smaku samego wina, a widziałem tez wiśniowe i jabłko - mięta.
Przecież ja sie do niczego nie dopierdalam, link dałem dla przypomnienia tematu sprzed 4 lat, a że chodzi o to samo wino to jest oczywiste
_________________ Hugo Brygada 01
Nala Warriors 04