Dziwię się, że nikt jeszcze nie wspomniał o tym holenderskim piwie. Posiada ono oryginalny smak i jest niewiarygodnie rześkie. Na obrazku widzimy Amstel Light 3,5% ja polecam zaś oryginalnego 5%-ego Amstela ciut ciut słodszego od Heńka, ale jakże odosobnionego w swoim smaku.
Sponsorowi Ligi Mistrzów stawiam 6 z małym minusem, gdyż nie można dostac tego piwa w Polsce.. a szkoda
_________________ To Alcohol!
The cause of - and soultion to - all of life's problems.
Ostatnio zmieniony przez Messey 11-05-06, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Faktycznie, orzezwiajace, dzialajace niczym Red Bull - ale jakies takie malo "piwne" jak dla mnie... Naprawde dobre, ale niestety 4+ to jak dla mnie maksymalnie, bo gdyby mi to ktos do szklanki wlal to bym nawet niewiedzial ze piwo pije (oczywscie tu lekka przesada, ale naprawde tylko lekka).
ee lol a ja myslalem ze sobie strzelimy w weekend'a to piwko a tu lipka bo sie go u nas kupic nie da - moze bedzie w "Alkohole Swiata" o ile tam wogole browar sprzedaja