strona główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

akcjachlanie.netTOP 10 pijackie strony

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: esos
20-10-08, 18:31
Miesozercy
Autor Wiadomość

Messey 
CREATOR

Wysłany: 04-04-06, 11:44   Miesozercy

Pewnie zdecydowana wiekszosc z was juz slyszala o tej kacji, niemniej jednak tym, ktorzy slysza o tym pierwszy raz polecam ten oto link: http://www.miesozercy.chlanie.net/
Jakze trafna, nowa akcja chlania :smile:

Az mi esos smaczku narobil piszac o tym boczku i kielbaskach z grilla, szczegolnie jako dodatek do piwka :grin:

gikarka 
Rozpuszczalnik

Wysłany: 04-04-06, 11:47   

no ba....:D tak to na mnie podzialalo ze siem pod pyszna akcja podpisalam z nr 2 tym bardziej że wywód ów nie jest pozbawiony sensu.."MY ICH NIE ZABIJAMY! My je tylko ZJADAMY! "...przeciez sa odstrzały zwierzyny lesnej..calkiem legalne i naturalne...i co? ma sie dziczyzna marnowac? tak samo mozna odniesc sie do kurczakow i innego mieska..

Ostatnio zmieniony przez gikarka 04-04-06, 11:54, w całości zmieniany 2 razy  

Tobol 
Nafta

Wysłany: 04-04-06, 11:58   

jaaaa od zawsze kochałem jeść mięso... jest to nieodłączny składnik mojej codziennej diety bo przeca mieso to budulec wlokien miesniowych i jeden z najistotniejszych skldnikow ktory chronia nas przed bialaczkami i innego typu swinstwami... I TO BIALKO ZWIERZECE!!! NIE ROSLINNE!! nie dosc ze jest przesmaczne to jeszcze i tak i tak zdrowe!

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 04-04-06, 12:04   

Zgadzam się z poprzednikiem. Dobry obiadek to podstawa :D
Nie ma to jak piwko i kiełbaski z grila...

ps. akcja wypaśna :mrgreen:

Messey 
CREATOR

Wysłany: 04-04-06, 12:06   

No pewnie ze kacja wypasna :razz:
A ogolnie to kompletnie nie rozumiem trawozercow jak to mowi esos :wink: Oskarazaja nas ze zabijamy zycie jedzac zwierzeta, ale przeciez KAZDA roslina, warzywko itp. tez ma w pewnym sensie swoje zycie... Wiadomo ze nie jest ono takie same jak istot zywych, ale nikt nie zaprzeczy ze JEST :!:

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 04-04-06, 12:25   

Zwierzęta te i tak zostaną zabite, a jeśli ich nie zjemy to ich śmierć pójdzie na marne :twisted: a przy okazji kupując mięso "dajemy pracę" :wink:

Tobol 
Nafta

Wysłany: 04-04-06, 12:26   

no dokładnie... to jest wedlug mnie to samo... jebani trawozercy roslina tez w jakims sensie jest jakims tam stworzeniem no bo przeciez zyje nie ? myslicie ze takier roslinki nie boli ??? gdy jej łeb ukrecacie i wyrywacie jha z ziemi??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 04-04-06, 12:30   

Walczmy za równouprawnieniem roślin i zwierząt :idea:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 04-04-06, 12:30   

tobol pilnuj jezyka.

EwEl!nA Wu. 
Mod. Imprezy

Wysłany: 04-04-06, 20:36   

Ja tam specjalnie mięsa nie lubię, ale nie mam nic przeciwko. Byle tylko mądrze i najlepiej z małych farm, a nie tam, gdzie jedna kura znosi jajo na głowie drugiej. Niech sobie przed śmiercią świnki polatają po łące... Poniosło mnie? :shock: rotfl

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 05-04-06, 07:26   

Najbardziej głupia moim zdaniem jest na nagonka na ludzi jedzących mieso. czy ktoś ma jakies ale do wegetarian?! czy wydziera się na nich gdy odgryzają główkę bezbronnym brokułom czy porom? Rozumiem zamieszanie w związku z niehumanitarnym zabijaniem zwierząt ale co ja mam na to poradzić?! Nie jesc?! No sry ale do takich poświęceń nie jestem jeszcze gotów...

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 05-04-06, 11:48   

Mam w grupie kolezanke co ma fioła na punkcie zwierzatek i nawet pisze o tym prace mgr. Jedno z pytan z jej brzmiało "czy uważasz, że kury na fermie maja odpowiednia przestrzen zyciowa?" - i podobnych pytan 50 - szczerze to nigdy tak pieprznietej ankiety nie wypełniałem. Kiedyś kumple gadali o tym by na ryby jechac kiedy - ta przysłuchała sie i im wykład zaczeła prowadzić, ze ryby tez maja dusze i takie tam pierdoły. Ja mięcho uwielbiam - szczególnie królika, indykia oraz wołowine, kurczak mi sie przejadł troche ostatnio :) .

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 05-04-06, 11:56   

ja pragnę dodać ze moj ojciec jest prezesem w firmie Indykpol S.A., czyli mięsko z indyka i innych stworzonek :D
ja jestem pierwszym z konsumentów testujących nowe produkty firmy :D szyneczki, boczulki, nuggetsy, kotleciki, indyczki, parówki, schabiki, fileciki, kiełbaski, salami, polędwiczki etc. Wiec co jak co ale ja nie mam warunków zeby zostać wegetarianinem :D i cieszy mnie to

Tobol 
Nafta

Wysłany: 05-04-06, 12:09   

Jacob napisał/a:
ja pragnę dodać ze moj ojciec jest prezesem w firmie Indykpol S.A., czyli mięsko z indyka i innych stworzonek
ja jestem pierwszym z konsumentów testujących nowe produkty firmy szyneczki, boczulki, nuggetsy, kotleciki, indyczki, parówki, schabiki, fileciki, kiełbaski, salami, polędwiczki etc.

ty szczęściarzu..... :cry:

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 05-04-06, 12:42   

Jak zlot Cata dojdzie do sqtku to koniecznie się tam pojaw to sobie wieczorkiem przygrillujemy troche :D

xseper 
Mod. Monopolowy

Wysłany: 05-04-06, 13:08   

Jacob napisał/a:
ja pragnę dodać ze moj ojciec jest prezesem w firmie Indykpol S.A., czyli mięsko z indyka i innych stworzonek :D
ja jestem pierwszym z konsumentów testujących nowe produkty firmy :D szyneczki, boczulki, nuggetsy, kotleciki, indyczki, parówki, schabiki, fileciki, kiełbaski, salami, polędwiczki etc. Wiec co jak co ale ja nie mam warunków zeby zostać wegetarianinem :D i cieszy mnie to

farciaż jeden ;(

Messey 
CREATOR

Wysłany: 05-04-06, 13:59   

Zalezy dla kogo, ja tam za indykami nie przepadam - oczywiscie od czasu do czasu nie pogradze, ale zeby czesciej jesc to nie ma szans - wole kuraka :grin:

Dalsza czesc tego postu zawiera wiele wulgaryzmow, jesli nie masz ochoty to go nie czytaj.

A swoja droga ostatnio myslalem ze mnie szlag trafi - odladam jakies 2 dni temu wiadomosci, wzmianka o jakis chorych dzieciach, kolejna wzmianka o kims zamordowanym, zero wzmianki o setkach osob ktore zmarly tego wlasnie dnia a kurwa mac z 10 minut pierdolili o tym ze musieli zabic 30 sztuk dzikiego ptactwa bo mialy ptasia grype + radosc ze udalo im sie wypucic ich 80 :!: No do kurwy nedzy, czy ci ludzie sa popierdoleni :?: W dupie mam jakies pierdolone ptaki, huj mnie obchodzi wywod i reportaz na temat "w jakich warunkach bylo przechowywane ponad 100 ptakow" przez kilkadziesiat dni, ze im kurwa za setki tysiecy domek budowali, zwozili huj wie co z huj wie skad a bezdomni pod mostem i na dworcach pol zycia spedzaja :!:
Wkurwiaja mnie tacy ludzie - zachowuja sie do huja jakby zwierzatka byly wazniejsze od ludzkiego zycia - przeciez to jest chore - ja na starcie bym wzial karabin i rostrzelal te ponad 100 ptakow nie pierdolac sie w nic zeby w razie czego nie ryzykowac - zwierzeta sa po to zebysmy my mieli co jesc :!:

Sorki za te bluzgi, ale tamta akcja tam mnie wnerwila, a inaczej nie da sie tego wyrazic - poprostu nie moge pojac jak mozna byc tak skonczonym debilem :!: Rozumiem wegetarianow ktorzy nie jedza miesa - ok, ich strata - rozumiem tez ze nie chca aby zwierzeta pezpodstawnie ginely - ok, ich zdanie, nierealne bo nierealne, ale prosze bardz - ale do choelry jasnej nie potrafie zrozumiec ludzi ktorzy stawiaja zycie zwierzat ponad zycie ludzkie, lub chociazby stwarzaja takie pozory, nawet w minimalnym stopniu - to jest chore a takich ludzi powinno sie leczyc :!: :evil:

Ww10s 
Bałnsujące Tornado

Wysłany: 05-04-06, 15:32   

Messey napisał/a:
Sorki za te bluzgi, ale tamta akcja tam mnie wnerwila

bluzgi? jakie bluzgi? to raczje mięciutkie slowka, ja to ci dopiero mogę pokazac bluzgi :)

btw: Twój avatar - przekozak!
Ostatnio zmieniony przez Ww10s 05-04-06, 15:33, w całości zmieniany 1 raz  

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 05-04-06, 16:57   

BUAHAHAHHAHAHAHAH
PATRZCIE NA TO!!!!

http://www.viva.org.pl/fo...php?p=3082#3082

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 05-04-06, 17:05   

NO TO WOJNA KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..A :D

http://www.viva.org.pl/fo...?t=1128&start=0

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 05-04-06, 17:20   

jak wojna to wojna :twisted: juz jeden znajomy miesożerca sie wpisał - jutro reszta znajomych miesożerców podpisze sie pod akcja :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Sierżant_J_M 05-04-06, 17:23, w całości zmieniany 1 raz  

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 05-04-06, 17:34   

Jak wojna to wojna... My mamy mięso i możemy ich obrzucić :D
Mamy też mięso armatnie, czyli zwycięstwo prawie w kieszeni ;)

Tobol 
Nafta

Wysłany: 05-04-06, 19:04   

http://www.viva.org.pl/fo...?t=1128&start=0

no przeciez to są chorzy debile!!! Jak przeczytalem post Messa i jeszcze tych debili na tym forum to sie tak wku*wilem!!! Dzisiaj juz nie mam sily ale jutro im dam wyklad... chorzy nienormalni zawszeni pomylency!!! NA forum tacy wrazliwi oj jacy oni wielkoduszni... BANDA POZORANTÓW I POMYLEŃCÓW UMYSŁOWYCH... A o tym że ludzie są traktowani w tych krajach Arabskich jak szmaty i wyszczeliwani TO NIKT!!!

Messey 
CREATOR

Wysłany: 05-04-06, 19:12   

Tobol - masz w 100% racje i identyczne poglady na sprawe jak ja :grin:
A to co napisales przedstawilem minute wczesniej u nich na forum, tyle tylko ze lagodniejszy sposob zeby nie odrazu nie zbanowali :wink:

Ruad 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 05-04-06, 20:11   

Cytat:
Kocham zwierzęta. Uważam że są lepsze od ludzi, nie krzywdzą i nie zabijają bez potrzeby!!!!!

to mnie zabiło... jasne... qrde nie wpadłem na to :D jadę się pokąpać z krokodylami do afryki :D albo pojeżdrzę sobie na grzbiecie lwa :D

QRWWW... bardzo będę pocieszony gdy takie zwierzę mnie zabije gdy "zajdzie potrzeba".
Normalnie niektórzy z tamtego forum serio do psychiatry tylko powinni iść...

Biała Dama 
Soczek

Wysłany: 06-04-06, 06:08   

A ja wam powiem krotko - nie ma to jak miecho :!: :grin:
Zadna trawa ani nic w tym stylu, tylko i wylacznie miecho - to jest prawdziwe jedzenie :grin:

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 06-04-06, 07:00   

BIALA DAMA DOBRZE GADA! POLAC JEJ! :D

a tymczasem.. kolejna wojna :D
http://www.rrr.udp.pl/forum/viewtopic.php?t=1146

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 06-04-06, 09:52   

Cytat:
zabawne, hehe szczególnie: "jak nie my je, to one nas!"

hehe to ja napisalem akurat ;)

Messey 
CREATOR

Wysłany: 06-04-06, 10:19   

Gdzie ty to napisales?

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 06-04-06, 10:39   

no w komentach na miesozercach ;D 5 kom od góry :)

Messey 
CREATOR

Wysłany: 06-04-06, 10:40   

A - nawet nie zauwazylem :smile:

xseper 
Mod. Monopolowy

Wysłany: 06-04-06, 16:24   

ale jazzdy:D

Messey 
CREATOR

Wysłany: 06-04-06, 16:38   

Osobom ktore zbyt dokladnie nie sledza tematow w podanych powyzej linkach poprostu musze przytoczyc wypowiedz esosa skierowana to fanatycznych wegetarianow - dawno sie tak nie usmialem :lol: :lol: :lol:

Cytat:
zuzu, jesli nazywasz mnie morderca, to wiedz, ze jestem szczesliwy mogac zatopic kly w kawale soczystego miesiwa, nawet, jesli jest to filet z foki na Twoim bannerze. nie zmieni tego nic, ze odczuwam radosc mogac przelykac goraca, parujaca padline zdjeta z tluszczu. skwierczenie skwareczek jest dla mnie niczym muzyka mozarta, a szaszlyczek z drobiu zaprawiony piwkiem wart jest najokrutniejszej klatwy wielkiego drobiarskiego szamana. dla Ciebie jestem morderca, a dla siebie SZCZESLIWYM CZLOWIEKIEM. i nie pomoze Ci w nawroceniu mnie nawet ta foczka z bannerka, ktora mam nadzieje smakuje rownie dobrze, co wyglada.

Poprostu ta wypowiedza esos sprawiles ze plakalem i lezalem ze smiechu jak glupi :lol:

Tobol 
Nafta

Wysłany: 06-04-06, 17:12   

no eS O eS ma przezajebiste teksty :D haha :D ja tez padam jak to wszystko czytam :D

xseper 
Mod. Monopolowy

Wysłany: 07-04-06, 07:33   

esos - zarządziles po prostu

Messey 
CREATOR

Wysłany: 07-04-06, 09:50   

esos - jetes wielki :mrgreen:

Cytat:
co moga mnie obchodzic foki na 2gim koncu swiata? w bieszczadach dzieciaki przymieraja glodem. w posredniaku po zasilek ustawiaja sie 17letnie matki o iq sokowirowki. bezrobocie jak wol, szara strefa jak stado wolow, w piatek nie beda pracowac przychodnie, a Wy mi wyskakujecie z foka? a ch* jej na grob. za duzo mam do zrobienia na naszym podworku. a jesli bedzie mi sie platala pod nogami (i przeszkadzala) jakas nawiedzona aktywistka, niech lepiej uwaza, bym nie przydepnal jej moim bucikiem z martwego prosiaczka. naprawde niech uwaza. gdy jem swoje ulubione zwloki z surowka i majonezem, nie patrze pod nogi.

KoKs 
Barman

Wysłany: 07-04-06, 12:00   

hehehe .... BRAWA DLA ESOS-a !! :D

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 07-04-06, 19:56   

Esos Rulez :D

gikarka 
Rozpuszczalnik

Wysłany: 11-04-06, 17:17   

i ja nie wzielam autografu...:)

KURTynka 
Granat

Wysłany: 11-04-06, 18:44   

esos będzie miał nakopane za to do dupy...
A ja konie z rzeźni ratowałam no i takiego brata mam :/

Messey 
CREATOR

Wysłany: 11-04-06, 18:46   

Hmmmmmm... ciekawe jak smakuje kon :razz:

KURTynka 
Granat

Wysłany: 11-04-06, 18:48   

Podobno suchy i duzo delikatniejszy niż krowa czy świnia.
Tak ku wyjasnieniu: Wklaściwie nie mam nic pzreciwko jedzeniu koni, o ile zabija sie je w humanitarnych warunkach. A w Polsce moznao tym tylko pomarzyc.

Messey 
CREATOR

Wysłany: 11-04-06, 18:49   

A ile ubojni koni czy jak sie to tam zwie widzialas na zywo ?

KURTynka 
Granat

Wysłany: 11-04-06, 18:53   

na zywo , ani jednej. Za to transporty i spzredaz tych zwierzat-wielokrotnie.

Jacob 
CREATOR

Wysłany: 11-04-06, 18:59   

ja chce przedstawic moja opinie na ten temat.
W sumie nie jestem za znęcaniem się nad zwierzetami i chcialbym zeby wszystkie umieraly w sposob bezbolesny we snie np i wtedy by sie ludzie brali i gotowali i ja bym jadl.
dziekuje za uwagę

nie jadlem ale slyszalem ze końskie pączki sa dobre :D
a i placek od krowy :D

esos 
jeszcze kawaler ;)

Wysłany: 11-04-06, 18:59   

tak nawiasem mowiac, KURTynke jakos myslowo zaczalem kojarzyc z konmi przez rome(?) i akcje wykupu jakiegos kopyciaqa z rzezni. juz spory czas pozniej gdy moi staruszkowie pytali, co to czasami sie obok mnie placze, kopyciaq zostala okresleniowo zaklasyfikowana jako 'ta od koni'.

(przy okazji wyjasnilo sie skad 'pseudonim artystyczny "kopyciaq"' ;>)
a, jeszcze cos :P mam wylacznosc na takowe zwracanie sie do KURTynki :P
ja to jednak kruca zaborczy jestem, nie ma co:>

KURTynka 
Granat

Wysłany: 11-04-06, 19:05   

Przez 10 lat spedzonych z konmi, końskiego pączka nie jadlam :P Co najwyżej robilismy wojne na owe paczki...ale potem rodzina nie chciala mnie znać :)
A w krowi placek to jedynie wdepłam, ale tez nie próbowalam :P

Sierżant_J_M 
Mod. Wódka & Wino

Wysłany: 11-04-06, 19:25   

Messey napisał/a:
Hmmmmmm... ciekawe jak smakuje kon :razz:

NIEBO W GĘBIE :!: Takie moje zdanie

KURTynka 
Granat

Wysłany: 11-04-06, 19:34   

Moja rodzinka tez tak mówi ;)

[ Dodano: 12-04-06, 00:54 ]
Pokaze wam zdjęcie, jak bedzie zbyt drastyczne to wyrzucicie.
Dlatego nie jem koni i dlatego walcze o prawa zwierząt i dlatego pomysł MIĘSOŻERCY wydaje mi sie poroniony...
Autentyczne zdjecie z końskiego targu... byłam i widzialąm jak to zwierze jeszcze zyło... musialo wisiec na sznurach bop nie mogło stać... potem juz leżało...
Ostatnio zmieniony przez esos 11-04-06, 20:06, w całości zmieniany 1 raz  

Messey 
CREATOR

Wysłany: 11-04-06, 20:04   

KURTynka napisał/a:
Autentyczne zdjecie z końskiego targu... byłam i widzialąm jak to zwierze jeszcze zyło...

Nie zareagowalas w zaden sposob?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi